GRATIS VERZENDING VANAF € 50
SCHERPSTE PRIJZEN
SNELLE LEVERING
Method Seven Citadel FX

Nieuw! Bescherm je ogen met bril van Method Seven

Method Seven heeft deze nieuwe FX-lenzen samen ontworpen met Carl Zeiss Laboratories, elektrotechnische ingenieurs, optische fysici en oogartsen. Door een vernieuwde techniek is het mogelijk gemaakt om comfortabel te werken in een omgeving met volledig spectrum ledlampen en 3.000 ° K – 4.200 ° K CMH/LEC-lampen. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt de Citadel FX van Method Seven een uitzonderlijke lichtbalans voor gebruik bij volledig spectrum led verlichting. De bril is uitgerust met polymeer glazen die 100% UV- en infrarood bescherming bieden door de speciale lenscoating.

Voor zowel binnen als buiten kweekruimtes zijn de hoogwaardige glazen en fotofilters van Method Seven ideale optische hulpmiddelen voor elke kweker. Met deze bril van Method Seven kun je natuurlijke kleuren waarnemen in een helder verlichte ruimte. De bril en filter is geoptimaliseerd voor de meest voorkomende kweekverlichting spectra.

Wacht niet langer en bescherm je ogen en werk voortaan veilig in een omgeving met hogere niveaus aan UV-licht en infrarood licht. Voor vragen over de Method Seven Citadel FX neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

* De Citadel FX niet gebruiken met halogeen metaaldamplampen 6.500 ° K – 10.000 ° K, ‘burple’ (blauw/paars lampen) of magenta spectrum led lampen.

Winkelwagen

0

Geen producten in je winkelwagentje.